Vi importerar och marknadsför kvalitetsprodukter för dig

Evoo food AB bildades i september 2015 av fyra vänner med olika bakgrund men med gemensamma nämnare i det genuina intresset för olivolja.

 

Bröderna Joanis och Sotirios Danos, med rötter i Grekland, känner sen barnsben grekiska företaget Evoolutions ägare, Theo Syriopoulos, som kan ståta med att vara ledande leverantör av grekisk extra virgin olive oil.

 

Joanis Danos, som också äger Edelweiss Café & Bistro och Tea Story i Gallerian, är ordförande i Evoo food AB och ger oss all den erfarenhet vi behöver gentemot restaurang, café och hotellnäringen.

 

Sotirios Danos, känd naprapat och personlig tränare är vår ”hälsoguru” och ambassadör för olivoljan genom hans unika kontaktnät och kundkrets utomlands och i Sverige.

 

Jan Marklund, efter 30 år som klubbledare i Solna Basket och med brett nätverk av företag i Stockholm genom AVM affärsverkstan är också Vd för Evoo food AB.

 

Mikael Åberg är försäljningschef på Evoo food och Mikael har nära 20 års erfarenhet från livsmedelsbranschen.

Mikaels tvillingbroder Niklas Åberg är med på ett hörn som ”Senior advicer”. Niklas som tidigare drev Daglivs på Fridhemsplan, en av landets mest framgångsrika livsmedelsbutiker.

 

Vi känner att ”laguppställningen” för Evoo food AB har alla förutsättningar att tillsammans föra bolaget framåt och in på den konkurrensutsatta marknaden. Produkten, olivolja från Evoolution är av absolut toppkvalité, Hälsosam med fruktig smak som höjer matlagningen till kulinariska högtidsstunder!

 

Evoo food AB börjar nu resan med höga ambitioner men också med stort tålamod och ödmjuk inställning inför utmaningen att bli ledande på olivolja i landet.

 

I en förlängning kan Evoo food mycket väl komma att sälja andra delikatesser från Grekland såsom oliver och fetaost.

 

Evoolution olivoljor produceras i Peloponnesos, en region som är känd sedan antiken för sina olivlundar och olivolja. På bergsluttningarna 500 meter över havet växer olivträden på familjeägda gårdar och det är där som noga utvalda oliver kallpressas i toppmodern kvarn och producerar Evoolution olivolja, olivolja i världsklass!

 

Evoo food AB